La 3a Marxa per les Terres del Gaià se celebrarà del 28 al 30 d’abril

La 3a Marxa per les Terres del Gaià passarà el proper 29 d’abril per Aiguamúrcia. Aquesta marxa a peu pels pobles de les Terres del Gaià té com a objectiu reivindicar la conservació i la protecció d’aquest territori i del cabal ecològic del riu i està organitzada per l’Associació Terres del Gaià, que aplega fins a 26 entitats de la zona, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia.
La primera etapa sortirà de les Fonts de les Caselles, Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) ,el 28 d’abril a les 9:30 hores i acabarà a Querol. El 29 de maig a les 9:00 hores s’iniciarà la segona etapa en aquesta població de l’Alt Camp i acabarà a Salomó (Tarragonès). La marxa passarà per Aiguamúrcia durant aquesta jornada. La tercera etapa arranca des del Casal de Salomó a les 9:00 hores i acaba a Tamarit, on desemboca el riu Gaià.
Per a informació i per a inscriures a la 3a Marxa per les Terres del Gaià cal omplir la butlleta que es pot demanar a tamariu@tinet.cat o al telefon 620 84 04 79. El cost total dels tres dies és 40 euros i de cada etapa és: 28 d’abril (15€), 29 d’abril (15€) i 30 d’abril (10€).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s