Santes Creus acull el dissabte 7 de juliol la 3a Marató per relleus

L’Escola d’Atletisme de l’AAEET Grup Atlètic (Valls), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santes Creus i amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), organitza el proper dissabte dia 7 de juliol, a partir de les 18:00 hores, la 3a Marató per Relleus de Santes Creus.
La competició es celebrarà sobre un circuit homologat per la mateixa FCA de 1500 metres. Podran participar-hi equips formats per atletes nascuts al 1996 o anteriors. Els atletes cadets (1997/1998) només podran córrer trams de 4.500 metres. Els equips estaran formats per sis corredors/res, els quals faran els trams següents:
1r. Corredor: 7.695 m (5 voltes al circuit + 195m)
2n. Corredor: 4.500 m (3 voltes al circuit)
3r. Corredor: 10.500 m (7 voltes al circuit)
4t. Corredor: 4.500 m (3 voltes al circuit)
5è. Corredor: 10.500 m (7 voltes al circuit)
6è. Corredor: 4.500 m (3 voltes al circuit)
Els equips podran estar formats segons les categories: 6 atletes masculins, 6 atletes femenins i Mixtes (3 atletes femenines i 3 masculins). S’acceptarà qualsevol altra composició, encara que no optarà a premi. Els participants comptaran amb servei d’avituallament líquid al llarg del recorregut i servei de dutxes al finalitzar la prova.
Hi haurà premis per categories i obsequis per tots els participants (samarreta tècnica). El lliurament de premis i un berenar-sopar es farà al finalitzar la cursa en el mateix circuit. El període d’inscripció es tancarà el dia 6 de juliol a les 21h. Excepcionalment es podran acceptar inscripcions fora de període i fins 2 hores abans de la prova a un preu de 90€ per equip.
La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats.
En aquest enllaç podeu consultar les bases completes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s