Aquest diumenge 28 d’octubre, segona visita guiada exclusiva a l’entorn de Santes Creus

Voleu gaudir d’una visita que només es podrà fer guiada per l’entorn de Santes Creus? S’ha creat en exclusiva per a aquesta iniciativa organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Camp i l’Ajuntament d’Aiguamúrcia que només es farà el 28 d’octubre i un altre dia.
Aquesta visita és la segona que es fa, la primera va ser a la primavera, dins el marc del projecte Natura+Patrimoni = Turisme Actiu a l’Alt Camp (subvencionat pels Fons FEDER de la Unió Europea) es volen donar a conèixer els itineraris turístics marcats a la comarca.
Totes les persones que vulguin descobrir des d’una altra perspectiva el Reial Monestir de Santes Creus, l’aportació del Cister al paisatge actual que tenim, etc. hi estan convidades. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer fins al dia 26 d’octubre al telèfon 977 60 85 60 (Turisme) o a l’adreça electrònica turisme@altcamp.cat. Les places són limitades.
Aquesta activitat anirà a càrrec de l’empresa que gestiona les visites guiades de mateix monestir de Santes Creus, Àrea Arqueologia i Serveis al Patrimoni SCP i s’organitza amb la col·laboració dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional, el Patronat de Turisme de Costa Daurada i l’Ajuntament d’Aiguamúrcia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s