Àlex Brendemühl i Maria Molins presenten ‘El bosc’ a Valls

La sala gran dels Cinemes JCA de Valls va acollir el passat divendres 4 de gener la presentació de la pel·lícula ‘El bosc’, rodada en gran part al Pla de Manlleu, al municipi d’Aiguamúrcia. Dos dels protagonistes del film, Maria Molins i Àlex Brendemühl -que va substituir a darrera hora a Pere Ponce– van presentar la pel·lícula, en un acte conduït pel periodista Jordi Salvat. El productor de la cinta, Ramon Vidal, de Fausto Produccions, també va acudir a una cita que va aplegar una cinquantena de persones, entre les quals l’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, i el regidor Josep Pérez, del Pla de Manlleu.

Els actors van destacar el magnífic tracte rebut per la gent del Pla de Manlleu durant les cinc setmanes a la localitat. Brendemühl va reconèixer que no coneixia el poble abans de rodar-hi la pel·lícula i que li va agradar molt que a una hora de Barcelona hi hagi un territori com aquest on  no hi havia ni cobertura telefònica. Només un metre quadrat que se’l disputaven els actors i personal de rodatge. Molins va recordar que gairebé cada dia anava a córrer pels camps i boscos del Pla de Manlleu i en guarda un bon record.
Brendemühl i Molins van parlar també de la manera com van poder aprendre a parlar en  el dialecte del Matarranya, comarca on està ambientada la pel·lícula, i van agrair el treball de la coach en aquest tema, la Judit. La Maria Molins també va destacar la qualitat del relat de vuit pàgines de l’Albert Sánchez Piñol en què està basada la pel·lícula i el gran treball del director del film, Óscar Aibar. Cal destacar que ‘El bosc’ ha aconseguit onze nominacions als Premis Gaudí de Cinema.

Els dos actors i el productor van rebre de regal un parell d’ampolles del vi El Nou de +500′, el·laborat per productors del Pla de Manlleu. A la Maria Molins també se li va fer lliurament d’un ram de flors.

Podeu veure imatges de la presentació al Facebook de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s