Santes Creus acollirà el juliol un curs internacional de teatre

El Monestir de Santes Creus serà la seu del 10 al 30 de juliol del Curs Taller Forman Brother’s Theatre, organitzat per Eudald Ferré, La Bagatella i el Consorci Teatre Fortuny. De la direcció del projecte a Catalunya se n’encarrega Eduald Ferré, de la Companyia Pa Sucat, i Luca Ronga (Associació Teatral La Bagatella. Forman Brothers Theatre està considerada una de les companyies més prestigioses i interessants del panorama teatral europeu.
Aquest curs internacional d’especialització teatral, que va del circ contemporani al teatre de titelles, estarà impartit per l’artista de teatre txec Matěj Forman. Forman es dedica al teatre, però també treballa com il·lustrador de llibres i actor de cinema, així com un organitzador de tallers d’especialització en disciplines artístiques, com el que es farà a Santes Creus.

El Curs Taller Forman Brother’s Theatre de Santes Creus sorgeix del projecte multidisciplinar Atelier della Luna i Un Castello per le arti, que es desenvolupa al Castell Medieval Montefiore Conca amb diferents workshops.

El curs durarà 21 dies i té un preu per alumne és de 950 euros, que inclou un total de 126 hores de formació, el material necessari per a la construcció i el trasllat a diverses destinacions de Santes Creus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s