L’artista de Les Pobles Helena Herranz participa en l’obra col·lectiva “y comieron perdices”

“y comieron perdices…” és el títol de l’event artístic i lúdic del qual ha formart part l’artista de Les Pobles Helena Herranz, en companyia del col·lectiu “mujeresdos rombos”.
Aquest grup  va intervenir -respectant l’entorn- amb les seves  propostes artístiques i molts contes, un recorregut natural per la “Ciutat Encantada dels Enebrales de Tamajón, Guadalajara”, el 6 i 7 de juliol. L’obra d’Herranz es titulava “Mira cuántos cuentos”, Biblioteca forestal mod. 1 5
Helena Herranz
“mujeres dos rombos” és una Associació sense ànim de lucre, formada per dones de diferents àmbits de la creació artística, que uneixen els seus esforços i la seva creativitat per treballar projectes en comú, sota l’enfoc particular de la mirada i el sentir femení. Pintores, decoradores, dissenyadores, fotògrafes, ballarines, escenògrafes, escultores, cadascuna aporta el seu peculiar enfocament, tenint com a principal premissa de treball, la llibertat de creació.

Aborden diferents temes i sobre la mateixa pauta creativa, que pot ser el tema, el material o el format, generem les diferents propostes.. La riquesa dels projectes consisteix a poder contemplar les tan diverses propostes, en formats que van des de la fotografia, el vídeo art… fins a la performance. El treball està principalment enfocat a la intervenció en diferents espais deixant que l’espectador sigui part i acte de l’obra. Actualment està format per setze dones que continuem desenvolupant les nostres propostes, conjugant la labor professional i familiar amb el treball del grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s