Itinerari de natura guiat per l’Albereda de Santes Creus el 16 de novembre

 
El proper dissabte 16 de novembre, a partir de les 11:30 hores, es portarà a terme un “Itinerari de natura guiat per l’Albereda de Santes Creus, a càrrec de la Diputació de Tarragona. Per a participar-hi cal apuntar-se prèviament a l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, de dilluns a divendres  de 9 a 14 hores, al telèfon 977 638 301.

L’Albereda de Santes Creus és un espai natural propietat de la Diputació de Tarragona, que des de fa més de 50 anys acull progressivament més visitants.L’Albereda de Santes Creus, única com a bosc de ribera de tot Catalunya, va ser declarada espai d’interès natural per la Generalitat. Aquesta massa arbòria ocupa 12 hectàrees. La visita guiada serà una oportunitat de conèixer amb més detall aquest espai únic a tot el país.
L’Albereda de Santes Creus és un espai d’interès natural singular, especialment per la seva població d’àlbers i d’oms. Cal tenir en compte que els oms actualment estan gairebé extingint-se a tot l’Estat a causa de la malaltia de la grafiosi i que, per contra, a l’Albereda, on la grafiosi també hi és, la majoria d’oms s’hi conserven en força bon estat per l’especial atenció sanitària que s’hi aplica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s