Santes Creus serà la seu el juliol d’un curs internacional de teatre

Curs Taller Forman Brother’s Theatre

El Monestir de Santes Creus serà la seu del 5 al 20 de juliol del Curs Taller Forman Brother’s Theatre, organitzat per la Generalitat de Catalunya i Atelier della Luna, i la col·laboració de la Diputació de Tarragona. De la direcció del projecte a Catalunya se n’encarrega Eduald Ferré, de la Companyia Pa Sucat, i Luca Ronga (Associació Teatral La Bagatella). Forman Brothers Theatre està considerada una de les companyies més prestigioses i interessants del panorama teatral europeu. Recordem que l’any passat aquest curs ja estava programat, però es va haver de suspendre a causa d’unes fortes precipitacions a Itàlia que van fer malbé gran part del material de la companyia.

El curs durarà 15 dies. S’inicia el 5 de juliol a les 10 hores i acaba el 20 juliol a les 18 hores i té un preu per alumne és de 850 euros, que inclou hores de formació, el material necessari per a la construcció i el trasllat de diverses destinacions a Santes Creus. La data límit d’inscripció és el proper 10 juny. El 20 de juliol es farà una jornada de portes obertes amb una performance.

Aquest curs internacional d’especialització teatral, que va del circ contemporani al teatre de titelles, estarà impartit per l’artista de teatre txec Matěj Forman. Forman es dedica al teatre, però també treballa com il·lustrador de llibres i actor de cinema, així com un organitzador de tallers d’especialització en disciplines artístiques, com el que es farà a Santes Creus.

El Curs Taller Forman Brother’s Theatre de Santes Creus sorgeix del projecte multidisciplinar Atelier della Luna i Un Castello per le arti, que es desenvolupa al Castell Medieval Montefiore Conca amb diferents workshops.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s