Roden a Santes Creus l’espot del nou lliurament del videojoc ‘Game of war’

Kate UptonEl monestir de Santes Creus torna a demostrar aquesta setmana la seva capacitat per atraure rodatges de pel·lícules i anuncis publicitaris. Aquest cop es tracta del nou lliurament del videojoc ‘Game of war’. Durant quatre dies, un equip de més de 200 persones graven al monestir cistercenc i altres localitzacions properes el material per extreure’n els vint segons de l’espot publicitari de “Game of war: Fire Age”, que es començarà a emetre ben aviat als Estats Units.

Aquest dimecres 10 de desembre ha començat el muntatge d’equips i escenaris en l’interior del monestir  i s’han fet assajos. El rodatge es fa entre el dijous a la tarda i el dissabte a la matinada. Hi prendran part un centenar d’extres i més d’un centenar de persones de d’equip tècnic. En total, més de 200 persones. Es tracta d’un anunci molt espectacular, amb una bola de foc que cau des del capdamunt dels murs del monestir, escenes amb cavalls…

La protagonista de l’anunci és l’actriu i model nord-americana Kate Upton. El seu darrer treball a la gran pantalla ha estat al costat de Cameron Díaz a “The other woman”. Actualment, amb 22 anys, Upton és una de les models mundials més cotitzades.

Del rodatge se n’encarrega la productora Widescope, que ha triat Santes Creus perquè l’espot busca un ambient medieval, però també per les facilitats que van trobar per part de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia i la Generalitat de Catalunya -que gestiona el monument- fa unes setmanes en un altre rodatge per ppart d’aquesta productora malaguenya: una pel·lícula de la trilogia per la fundació Lovaganza, en què el monestir de Santes Creus es va transformar en el soterrani d’una església d’un poble francès a la Normandia assetjat per les tropes alemanyes durant la segona guerra mundial.

rodatge L’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, destaca aquesta capacitat en alça d’atraure rodatges e diferents productes audiovisuals del municipi. Bartolí assenyala que posen a les productores el màxim de facilitats possibles, sempre que siguin compatibles amb la vida dels veïns i veïnes, perquè tan el municipi com el monument en treuen beenefici . En els darrers anys produccions com la francesa “El Monge” i “Barcelona 1714” han escollit Santes Creus per rodar i “El bosc” es va gravar al Pla de Manlleu, a més d’anuncis publicitaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s