La 7a Marató per Relleus de Santes Creus es disputarà el 9 de juliol

P1010011

El poble de Santes Creus acollirà el proper dissabte 9 de juliol per setè any consecutiu de la Marató de Relleus que porta el seu nom, organitzada per l’escola d’Atletisme de l’AAEET Grup Atlètic (Valls) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santes Creus. La cursa començarà a les 18:00 hores, amb la cursa infantil i aleví, i acabarà a les 22:30 hores.

Com a novetat d’aquest any, la marató s’incorpora en un circuit puntuable de maratons per relleus, que constarà de 2 o 3 proves, i en què la primera cursa serà la de Santes Creus, i la següent serà a Vinyols i els Arcs. Al final del circuit, hi haurà premi pels equips primers classificats de cada categoria, i que hagin participat en totes les curses, on puntuaran d’acord a un barem de puntuació.

La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats.

La competició es celebrarà sobre un circuit urbà homologat per la mateixa Federació Catalana d’Atletisme (FCA) de 1500 metres. Els equips estaran formats per sis corredors/res. Podran participar-hi equips formats per atletes nascuts al 2002 o anteriors. Els atletes cadets (2001/2002) només podran córrer trams de 4.500 metres. Mitja hora abans hi haurà una cursa infantil (per els nascuts entre els anys 2003/206) sobre un circuit de 1350 metres. La inscripció serà gratuïta i es farà 1 quart d’hora abans del seu inici.

El període d’inscripció es tancarà el dia 3 de juliol a les 21h o quan s’arribi a 50 equips inscrits. El cost d’inscripció per equip és de 90 euros. Per tal de facilitar l’organització, es recomana que tots els participants d’un mateix equip portin la vestimenta igual o amb colors semblants. Per qualsevol altra aclariment al respecte podeu posar-vos en contacte amb l’organització  als següents telèfons: Pere Viudez: 665425944, Gregori Oliva: 626865661 i Enric Chesé: 677344738 i també a la pàgina www.aaeet.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s