Santes Creus acull l’espectacle nocturn ‘Ramon Muntaner i la memòria dels Reis’

_cartellweb_bb67a22aEl monestir de Santes Creus serà l’escenari d’un espectacle teatral nocturn basat en les cròniques de Ramon Muntaner  i protagonitzat per Ferran Terraza, amb música de Mariona Forteza i guió i direcció de Carlos Garrido. El divendres 29 i dissabte 30 i el divendres 5 i diumenge 7, amb dues sessions diàries (20 h i 22 h) es representarà Ramon Muntaner i la memòria dels Reis.

Les places són limitades, amb un preu de 12 euros. Les reserves s’han de fer a través del telèfon 977 63 83 29 o al correu electrònic  santescreus.cultura@gencat.cat.

En el muntatge, el cronista Ramon Muntaner explica al públic les seves aventures en aquest espectacle nocturn al Reial Monestir de Santes Creus. La guerra de Sicília, l’expedició catalana a Orient i els anys d’esplendor de la Corona d’Aragó a la Mediterrània. Aquests són alguns dels episodis que Ramon Muntaner relata, estrets de la seva pròpia crònica. En un registre àgil i de vegades humorístic.

El públic es desplaça per les estances del monestir, il·luminades per a l’ocasió. A l’església, els reis Pere el Gran, Jaume el Just i Blanca d’Anjou i l’almirall Roger de Llúria reviuen per un moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s