Black-Harmony Gospel Singers actua a Santes Creus el 28 de juliol

El 28 de juliol, a partir de les deu del vespre, torna un dels concerts emblemàtics de les últimes dècades a Santes Creus amb una formació caracteritzada per la interpretació de les cançons Gospel i Espirituals Negres, i amb un repertori molt atractiu que inclou les cançons més conegudes i d’altres que acluquen l’ull a la contemporaneïtat d’aquest estil Jeremie Viraye, director de cor de diversos grans cantants de fama internacional com Andrea Bocelli, Tina Arena, Nicoletta, Phil Collins, George Benson i molts d’altres, és el fundador responsable del grup Black-Harmony G.S. des de 1994.

Apassionat del gospel, ha fet evolucionar el grup any rere any, des de la seva primera presentació pública al festival juvenil a l’Auditorium des Halles el 1995 i 1996, als festivals internacionals de gospel el 1996 i quan van publicar un dels primers àlbums de gospel contemporani a França, “Party with Jesus”.

Black-Harmony Gospel Singers, quins components!. Originaris del Carib i l’Àfrica, foren bressolats des de la seva infantesa pels Negro Spirituals, en l’actualitat compta amb excel·lents veus masculines i femenines i grans músics que utilitzen el repertori gospel en diferents formats. Molt reconeguts a l’àmbit europeu són especialment valorats, a part de França, a països com Suïssa, Luxemburg o Itàlia d’on són assidus als festivals i cicles d’aquest estil. L’acompanyament del quartet va a càrrec d’Hubert Samut , pianista àmpliament reconegut per formar part d’un grapat de produccions de gospel i jazz que el situen com una de les referències d’acompanyament..

Integren en grup:

Tess Hedevrille, soprano

Marina Tacite, alto

Kryss Nemel Encöna, tenor

Jeremie Viraye, baríton-baix i direcció

Clement Simon, piano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s