El gospel torna a Santes Creus el 3 d’agost amb Emma Lamadji & Heavenly Praise

gospel_santes_creus_19Un dels clàssics de l’estiu a l’Alt Camp és el concert de gospel a Santes Creus. Aquest any la cita és el 3 d’agost, a partir de les 22:00 hores amb Emma Lamadji & Heavenly Praise. Les entrades anticipades ja les podeu comprar AQUÍ.

Heavenly Praise és un grup gòspel liderat per la cantant i compositora Emma Lamadji. La seva prestigiosa carrera forjada compartint escenari amb reputats artistes de gospel de l’esfera internacional (Liz McComb, Rhoda Scott, Emmanuel Djob …), iigual que en l’àmbit del funk i soul i afro-beat (Afrorockerz, Tony Allen/ Joe Bowie, Bilal …), pren una direcció decisiva quan Lamadji decideix desenvolupar el seu projecte de cor partit de la base de la seva espiritualitat, les seves influències musicals que l’han fet créixer com a  artista i les seves relacions humanes forjades pels anys de carrera.

I és amb el seu projecte que està girant per oferint una viatge captivador caracteritzat per la seva personalitat,…. la història en definitiva  d’una nena panafricana que creix amb ganes d’expressar-se i que ho acaba fent aportant brillantor i modernitat a la música que ha viscut i que amb ella pren un caire propi i exclusiu.

Envoltat pels millors cantants de gospel del món afro-caribè de l’escena europea, comparteix amb ells els seus ideals de fe, amor i pau, tot deixant  manifestar-es el talent dels vocalistes i els músics en aquest projecte que lidera però que a l’hora fa brillar el conjunt a partir de les qualitats vocals i expressives de cada component.

La música que ens presenta és, doncs, festiva, i enèrgica, d’aquella que ens fa moure el cos, però també deixant aflorar la memòria amb orgull i l’assumpció del que és diví,  partir d’un repertori on el  gospel africà-americà abraça i s’alimenta del  sons de la música africana, del Carib i tot plegat amb influències de diferents parts del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s